Testimonials

Η Αγγελική Βούλγαρη έχει έμπνευση και πάθος στη δουλειά της. Στη συνεργασία μας έδειξε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε όλες τις ανάγκες που προέκυψαν. Ξέρει να συνεργάζεται με θεσμούς με επαγγελματισμό και ευελιξία. Με τις ευάλωτες ομάδες, καταφέρνει να διεισδύει με ευαισθησία και διαισθητική κατανόηση στα θέματα που τις απασχολούν. Είναι δημιουργική με τα επαγγελματικά της εργαλεία και αφήνει τη σφραγίδα της στις καρδιές των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων. Διαθέτει γνήσια  ενσυναίσθηση και μοναδική ικανότητα σύνδεσης. Ενεργοποιεί ονειροπολήσεις που μπορούν να σε ανεβάσουν στα ουράνια και συνοδεύει στον πόνο με ανεπανάληπτο κουράγιο και ανθεκτικότητα. Αγγίζει όσους τη χρειάζονται με τέτοιο τρόπο που δεν την ξεχνούν ποτέ.

Β. Σαλαβού, MSc, BPsS, EuroPsy
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Παρακολούθησα το σεμινάριο “Ensinesthisis”, με εισηγήτρια την Αγγελική και μπορώ να πω ότι ήταν από τα πιο όμορφα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό  μου.Η ενσυναίσθηση δεν είναι ακόμα μια λέξη, είναι ένας ολόκληρος κόσμος συμπεριφορών και συναισθημάτων.Η Αγγελική με την απλότητα και την γλυκύτητα της, μας έμαθε τί σημαίνει αυτή η μαγική λεξούλα, πώς μπορεί κάποιος να συνδεθεί πραγματικά και ουσιαστικά με έναν άλλο άνθρωπο, ώστε οι σχέσεις μας να αποκτήσουν ποιότητα και λίγο από μαγεία!Τα συναισθήματα που αναδύθηκαν από αυτό το σεμινάριο ήταν μοναδικά!Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν βιωματικές εμπειρίες σαν αυτή!Απλά επιλέγεις αν θα τις ζήσεις ή όχι.

Ευχαριστώ Αγγελική μου!

Δαρζέντα Ελευθερία
Ceramic Artist

Παρακολούθησα το σεμινάριο της Αγγελικής ‘Ensinesthisis’ και ακολούθως συνέχισα με ατομικές συνεδρίες. Η Αγγελική πραγματικά είναι ένα αγγελικό πλάσμα, που προσφέρει απλόχερα, γνώσεις, εμπειρίες, τεχνικές, για να σε βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Ευγνώμων που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της!

Ειρήνη Λαζάρου
Επιστήμονας Τροφίμων/Παροχή Υπηρεσιών ασφάλεια τροφίμων/Food-Scion

Έδωσε στην ενσυναίσθηση μια διάσταση μαγείας!Την διάσταση της αγάπης και της καλοσύνης.Η Αγγέλα έβαλε το δικό της αποτύπωμα σε όλο αυτό.Μοιράστηκε απλόχερα αυτό που έχει μέσα της και αυτό έκανε τη διαφορά.Σε σχέση με τα κλασσικά σεμινάρια , η Αγγέλα πήγε πέραν από τις τεχνικές.Μίλησε για το κάτι παραπάνω, το υπερβατικό.Μας συνέδεσε ξανά με το θεϊκό κομμάτι μέσα μας!

Καρατζιά Μαρία
Φυσικός

“Είσαι μια grand προσωπικότητα !Πήρα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως αισθάνθηκα αγάπη που είχα πολύ ανάγκη και φεύγω με πολύ γέμισμα αλλά και μια λύπη για σε κάθε συνάντηση έπαιρνα.Στην ουσία αυτό που μας δίδαξες, το πρόσφερες.Μου τοποθέτησες, μου μάζεψες στο μυαλό μου κάποια πράγματα που τα είχα χάσει. Όχι απλά άξιζαν τα λεφτά που έδωσα, αλλά αισθάνομαι και πολύ περήφανη που μπήκα σε αυτή την ομάδα και παρακολούθησα το σεμινάριο.Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!”

Παντελίδου Ευγενία
Ανεξάρτητος Συνεργάτης Health and Beauty Greece

Η κάθε μου επαφή με την Αγγελική Αριάδνη Βούλγαρη (για μένα Αγγέλα),μου καθρεφτίζει έντονα ένα στοιχείο ΖΩΗΣ, μια “βαλβίδα σύνδεσης”.Ότι δηλαδή τα πάντα, έμψυχα και άψυχα όντα μπορούν να βελτιώσουν τα εξωτερικά γνωρίσματα της ζωής τους, απλά τροποποιώντας κατάλληλα την νοοτροπία και την δομή τους.Σαν να υπάρχει μια βαβίδα που συνδέει τον εξωτερικό μας κόσμο με τον εσωτερικό μας!Νιωθω ότι η Αγγέλα ρυθμίζει κατάλληλα την βαλβίδα αυτή σε κάθε της επαφή και έτσι συνδέεται βαθειά μαζί τους.

Γεωργίου Σοφία
Socialpreneur/Κοινωνική Επιχειρηματίας